28.03.2019 Sushi valmistamine kodusel viisil
Kell 18:00 – 21:00
Vürts (Vana-Kalamaja 17, Tallinn)
Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on toores kala, kuid mitte alati. Sushi ajalugu ulatub 7. sajandisse, kui valmistati kala kääritades Nare-zushit. Meie sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Tutvume ka Jaapani toidukultuuri ning harjumustega.3-tunnise koolituse käigus valmistatakse koos riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpitakse tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Oshisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, hellitatakse endi maitsemeeli vastvalminud hõrgutistega.
Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Matcha-jäätis, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjal.
Sushit valmistab koos osalejatega Sachiko Vasser, sushist ja selle valmistamisest räägib Kertu Bramanis.
VIDEO! Koolitusest valmib lühike video! Loodame, et teil pole selle vastu midagi, kuid kui te ei soovi pildile jääda, palun andke meile sellest teada, et saaksime teie sooviga arvestada!
Kestus: 3 tundi
Maksumus: 65 EUR/inimene
Märtsis on naistepäeva puhul ilus pakkumine – kinkides sushikoolitusel osalemise oma naisele või sõbrannale, saad ise osaleda soodushinnaga 35€ (2 inimest kokku 100€).
Lisainfo ja registreerimine: info@moshimoshi.ee