31. oktoobril – Sushi valmistamine kodusel viisil

31.10.2019   Sushi valmistamine kodusel viisil
Kell 18:00 – 20:30

Vürts (Vana-Kalamaja 17, Tallinn)

Õhtusöök uute oskuste, teadmiste ja maitsetega

Kuuldes sõna sushi meenub paljudele inimestele toores kala. Tegelikult kuuluvad sushi toitude hulka erinevad veiniäädikaga maitsestatud riisist road, mille koostises vahel on kala, kuid mitte alati. Seega sobib sushikoolitus hästi ka veganitele.
MoshiMoshi sushikoolituse käigus on osalejatel võimalik saada põhjalik ülevaade sushi ajaloost, toorainetest ning sushi valmistamise protsessist, alates riisi keetmisest kuni etiketini. Koolitus annab vajalikud teadmised ja oskused koduseks sushi valmistamiseks! Tutvustame ka Jaapani toidukultuuri ning harjumusi. 2,5-tunnise koolituse käigus valmistame koos riisi ja munarulli (atsuyaki tamago) ning sushidest õpite tegema: Futomaki (paksem sushi rull), Hosomaki (peenem sushi rull), Nigirisushi, Oshisushi (dekoreeritud sushi). Kui sushi valmistamine selge, ootab teid ees rikkalik õhtusöök!
Ülejääva sushi saate koju pereliikmete proovimiseks viia!
Koolituse hinnas sisalduvad eelpool nimetatud sushivalikud, Matcha jäätis, Ume-shu (Jaapani ploomivein), Jacobs Creek WAH vein, Jaapani roheline tee, koolitusmaterjalid ja väike kingitus.

Sushit valmistavad koos teiega jaapanlanna Sachiko Vasser ja 8-aastat Jaapanis elanud Jaapani toidu austajast kodukokk Kertu Bramanis.

Kestus: 2,5 tundi
Maksumus: 65 EUR/inimene

Lisainfo ja registreerimine: info@moshimoshi.ee